Hoge kwaliteit bamboe tandenborstel met houtskool haren In bamboe houder

Hoge kwaliteit bamboe tandenborstel met houtskool haren In bamboe houder

hoge kwaliteit bamboe tandenborstel met houtskool varkenshaar in bamboe houder hout in plaats van PLASTIC. Mondhygiëne en milieuveiligheid samen wissel je tandenborstel kunststof gebaseerde voor een duurzaam geteelde bamboe tandenborstel en onze planeet te redden! EEN SUPER DUURZAME HOUTEN TANDENBORSTEL. Gemaakt van...
Praat nu

Productdetails

hoge kwaliteit bamboe tandenborstel met houtskool varkenshaar in bamboe houder

  • HOUT IN PLAATS VAN PLASTIC. Mondhygiëne en milieuveiligheid samen wissel je tandenborstel kunststof gebaseerde voor een duurzaam geteelde bamboe tandenborstel en onze planeet te redden!

  • EEN SUPER DUURZAME HOUTEN TANDENBORSTEL. Gemaakt van 100% natuurlijke, Eco-vriendelijke en antimicrobiële bamboe met BPA vrije borstelharen en verpakt met een BONUS bamboe reizen CONTAINER.

  • ACTIVATED CHARCOAL BRISTLE. Natuurlijke houtskool, zachte borstelharen zachte op uw tandvlees en glazuur, evenals grote voor degenen die gevoelig tandvlees of tanden whitening.

  • 4-IN-1 PACK. Het is aanbevolen om het wijzigen van je tandenborstel elke 3 maanden. Onze roedel is dus genoeg voor een jaar de levering. De borstels zijn afzonderlijk verpakt zodat u ze met uw vrienden en familie ook delen kunt!

  • 100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD. Om welke reden, als u niet "5-sterren HAPPY" met onze bamboe tandenborstels, gewoon laten weten en genieten van 100% geld terug. Geen gestelde vragen.


Hot Tags: hoge kwaliteit bamboe tandenborstel met houtskool haren in bamboe houder, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, aangepaste, bulk, offerte, lage prijs, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like