Het juiste gebruik van waszakken

- Jul 19, 2018-

Het gebruik van waszakken is over het algemeen afhankelijk van de maaswijdte van de waszak, de grootte van de Wasserij, en de bijbehorende Wasserij.

Het gebruik van een gaas-en kleinbedrijf waszak is gebaseerd op de mate van de fijnheid van het weefsel van de Wasserij en de grootte van de bovenstaande sieraden. Voor stoffen met fijne stoffen is het het beste om te kiezen van een kleine waszak met kleine mazen. De inrichting is relatief groot. De kleren met grotere vezels van de stof Kies een grotere waszak, die gunstiger is voor de bescherming van kleding.

Wanneer een stapel van kleding is gewassen worden, er moet één van de kleding speciaal te beschermen, en het is niet mogelijk om te selecteren een oversized waszak. De kleinere waszak is meer bevorderlijk voor de reiniging en bescherming van de kleding. Als u een paar stukken van kleding op hetzelfde moment te beschermen wilt, moet u een grotere grootte waszak. Het is gunstig voor het wassen van de kleren na het verlaten van de kleding met de juiste ruimte.

Er zijn in het algemeen, kleding met grote knoppen of om te voorkomen dat de kleding van het wrijven tegen de kleren vat en schade aan de kleren. Natuurlijk is het noodzakelijk om ze te wassen met een waszak, maar de gedrukte items zijn best gewassen met de hand omdat de waszak is niet volledig beschermd. Immers, is het verwant aan de kwaliteit van het poeder of Wasserij wasmiddel wassen. De tijd van het onderdompelen in de wasmachine is zeker groter is dan de lange-handen wassen van de kleding, dus het is best om het met de hand wassen. Sommige dure kleren die gemakkelijk te breken, doe ze in de wasserij zak en leg ze in de wasmachine en meng ze met andere kleding. Het is niet gemakkelijk te worden verbrijzeld door de knoppen of andere kleding ritsen. Er zijn ook sommige kleding die eenvoudig kunnen worden gedraaid en twisted in andere kleren in de wasmachine. Ze kunnen worden gewassen in de waszak vervorming en vervorming te voorkomen.

Een tas gemaakt van mesh-nylon (beetje zoals een muskietennet) heeft een trui, en het gebruik van ondergoed wordt gebruikt voor kleding van kleuring scheiden en schade.