Begrijpt u het onderhoud van slippers?

- Jul 19, 2018-

Als ik naar de stad van een vriend ga, wanneer ik het huis van een vriend bezoek, pleit ik vaak voor een tijdje. Met een paar wegwerp-schoenovertrekken, kunt u deze keer schaamte voorkomen. Als het regent, haat het meisje dat van schoonheid houdt natte schoenen, met een paar wegwerpbare overschoenen, kan de voeten droog houden.

Pantoffel: fluweel, geborsteld, gebreide stof, chemische vezel handdoek, katoenen handdoek, gesneden fluweel, polyester katoen, dicht velours, korte pluche, super zachte, satijnen doek, wafel, koraal fleece, bedrukte doek, fleece en nog veel meer. Stijl in pantoffels: slippers met open teen, slippers van baotou, slippers (hoekslippers), slippers met klittenband.

Als het in het noorden is, is er in principe verwarming in de winter. Het wordt aanbevolen om meer pluche pantoffels aan de voorkant te kopen. Dit soort slippers wordt in het buitenland verkocht. Het is relatief zeldzaam in China, omdat de open pantoffels niet gemakkelijk bacteriën ophopen en de warme binnen niet. Het zal benauwd en warm aanvoelen, de zachte stof is comfortabeler en het schoonmaken is erg handig.